Локален избор 2017

Локален избор 2017 е бесплатна онлајн алатка која тимот на Импакт институт за истражување, ја разви со цел да им помогне на граѓаните да направат информиран избор кога ќе гласаат на претстојните локални избори.

На пример, доколку сметате дека приоритет во вашата општина е да се реши проблемот со загадувањето, ќе можете да проверите какви се ставовите на кандидатите по тоа прашање, и за кои од нив истото е приоритетно, а за кои помалку важно.

Повеќе за алатката може да се информирате преку „Интервју со Лура Положани - Што е Локален избор 2017?Што е Локален избор 2017?

logo mk

Pin It