Страшо Глигоров

Страшо Глигоров
Листа на кандидати на пратеници: Политичка партија – Достоинство - ППД
Политичка партија:  Политичка партија - Достоинство - ППД
Изборна единица: 4        
Реден број:1

Роден во 19 г., во . Живее во.

Образованиe

Професионална кариера

Актуелен селектор на македонската репрезентација во борење

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации

http://195.189.206.91/200100/255144 (11.05.2011)
Извор на фотографија
http://australianmacedonianweekly.com/edition/1011_19022008/02b_braniteli.html (11.05.2011)

Pin It