Ристо Гуштеров

Ристо Гуштеров
Листа на кандидати на пратеници: Политичка партија – Достоинство - ППД
Политичка партија:  Политичка партија - Достоинство - ППД
Изборна единица: 1        
Реден број:1

Роден во 1948 г., во Радовиш . Живее во Скопје.

Образование

Професионална кариера

Бизнисмен, Сопственик на Римако Трејд

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми


Извор на информации
http://www.linkedin.com/pub/risto-gusterov/17/1a2/878 (11.05.2011)
Извор на фотографија
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=6CB944DD4BB6E7439CBD53241BA949BC (11.05.2011)

Pin It