Никола Груевски

М-р Никола Груевски
Листа на кандидати на пратеници: Коалиција ВМРО-ДПМНЕ
Политичка партија:  ВМРО-ДПМНЕ
Изборна единица: 1
Реден број : 1
Роден во 1970 г., во Скопје.  Живее во Скопје.
Образование
  • Магистер по економски науки – Економски факултет -  Скопје (УКИМ)
  • Квалификации за меѓународниот пазар на капитал – Лондонски институт за хартии од вредност
  • Дипломиран економист, Економски факултет, Универзитет Св.„Климент Охридски“ - Битола
Професионална кариера
Партиски функции
Членства во организации
Социјални медиуми
Извор на информации
Извор на фотографија
Pin It