Бардхул Махмути

Бардхул Махмути (Bardhyl Mahmuti)
Листа на кандидати на пратеници: ДУА (BDSH)
Политичка партија:  Демократска унија на Албанците
Изборна единица: 6       
Реден број : 1

Роден во 1960г., во Тетово.  Живее во Тетово.

Образование
Факултет на математичко - природни науки

Професионална кариера

Партиски функции
Претседател на ДУА

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
http://bdsh.eu/?cid=1 (27.05.2011)

Извор на фотографија
http://bdsh.eu/?cid=1 (27.05.2011)

Pin It