Афердита Џафери - Даути

Афердита Џафери – Даути (Afërdita  Xhaferi - Dauti)
Листа на кандидати на пратеници: НДУ (BDI)
Политичка партија:  Национална демократска унија
Изборна единица: 2       
Реден број : 1

Родена во г., во .  Живее во .

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации

Извор на фотографија

Pin It