Џезаир Шаќири

Џезаир Шаќири (Xheazir Shaqiri)
Листа на кандидати на пратеници: ДУА (BDSH)
Политичка партија:  Демократска унија на Албанците
Изборна единица: 2       
Реден број : 1

Роден во 1965г., во Танушевци.  Живее во Скопје.

Образование
Средно образование

Професионална кариера
Пратеник во Собранието на РМ 2002-2006

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
http://www.sobranie.mk/default.asp?ItemID=32DDB91014C1414588D7535F21E883B2 (27.05.2011)

Извор на фотографија
http://www.sobranie.mk/default.asp?ItemID=32DDB91014C1414588D7535F21E883B2 (27.05.2011)

Pin It