Хисни Исмаили

Хисни Исмаили (Hisni Ismaili)
Листа на кандидати на пратеници: НДУ (BDK)
Политичка партија:  Национална демократска унија
Изборна единица: 1       
Реден број :  1

Роден во г., во .  Живее во .

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми
Facebook/profile

Извор на информации

Извор на фотографија

Pin It