Назиф Буши

Назиф Буши (Nazif Bushi)
Листа на кандидати на пратеници: ДУИ (BDI)
Политичка партија:  Демократска унија за интеграција
Изборна единица: 1       
Реден број : 5

Роден во 1965 г., во Скопје.  Живее во Скопје.

Образование
Дипломиран социјален работник
http://www.sobranie.mk/default-mk.asp?ItemID=F5FD2BA207CD174FB824DAB5AE8A39C2


Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
http://www.sobranie.mk/default-mk.asp?ItemID=F5FD2BA207CD174FB824DAB5AE8A39C2 (26.05.2011)

Извор на фотографија
http://www.sobranie.mk/default-mk.asp?ItemID=F5FD2BA207CD174FB824DAB5AE8A39C2 (26.05.2011)

Pin It