Рафет Муминовиќ

Рафет Муминовиќ (Rafet Muminoviq)
Листа на кандидати на пратеници: ДУИ (BDI)
Политичка партија:  Демократска унија за интеграција
Изборна единица: 1       
Реден број :  3

Роден во г., во .  Живее во Скопје.

Образование

Професионална кариера
Претседател на ФК „Слога Југомагнат“

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации

Извор на фотографија
http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=116891 (26.05.2011)

Pin It