Мерал Узеири Ферати

Мерал Узеири Ферати (Meral Uzeiri Ferati)
Листа на кандидати на пратеници: ДПА (PDSH)
Политичка партија:  Демократска партија на Албанците
Изборна единица: 6       
Реден број : 3

Роденa во 1975 г., во Тетово.  Живее во Тетово.

Образование
Завршила медицински факултет.

Професионална кариера
Пратеник во Собранието на РМ 2008-2011

Партиски функции
Член на централното претседателство на ДПА

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
http://www.sobranie.mk/default.asp?ItemID=95724B14C1A1E74EB8CFB254F40B78AD (27.05.2011)

Извор на фотографија
http://www.sobranie.mk/default.asp?ItemID=95724B14C1A1E74EB8CFB254F40B78AD (27.05.2011)

Pin It