Ѓулсиме Ферати

Ѓулсиме Ферати (Gjulsime Ferati)
Листа на кандидати на пратеници: ДПА (PDSH)
Политичка партија:  Демократска партија на Албанците
Изборна единица: 3       
Реден број : 3

Родена во г., во .  Живее во .

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации

Извор на фотографија

Pin It