Вљера Ејупи

Вљера Ејупи (Vlera Ejupi)
Листа на кандидати на пратеници: ДПА (PDSH)
Политичка партија:  Демократска партија на Албанците
Изборна единица: 2       
Реден број : 3

Роденa во  г., во Скопје.  Живее во Скопје.

Образование

Професионална кариера
Доц. Доктор на Факултетот за јазици, култура и комуникации при УЈИЕ

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
http://www.seeu.edu.mk/mk/~vlera-ejupi (27.05.2011)

Извор на фотографија

Pin It