Тања Христовска

Тања Христовска
Листа на кандидати на пратеници: Европска партија на Македонија
Политичка партија: Европска партија на Македонија
Изборна единица: 7
Реден број:1

Родена во 19 г., во . Живее во.

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
Извор на фотографија

Pin It