Јорданче Јошевски

Јорданче Јошевски
Листа на кандидати на пратеници: Социјал демократска партија на Македонија - СДПМ
Политичка партија: Социјал демократска партија на Македонија - СДПМ
Изборна единица: 4
Реден број:1

Роден во 19 г., во . Живее во.

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
Извор на фотографија

Pin It