Бранко Јаневски

Branko_JanevskiБранко Јаневски
Листа на кандидати на пратеници: Социјал демократска партија на Македонија - СДПМ
Политичка партија: Социјал демократска партија на Македонија - СДПМ
Изборна единица: 3
Реден број:1

Роден во 19 г., во . Живее во.

Образование

Професионална кариера
Директор на Управата за прашања на борците и воените инвалиди, МТСП

Партиски функции
Претседател на СДПМ

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
Извор на фотографија
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=12AEC4D880B48E46AA6ADEBD7C066717 (27.05.2011)

Pin It