Ангелка Велјановска Ристеска

Angelka_Ristevska_1Ангелка Велјановска Ристеска
Листа на кандидати на пратеници: Политичка партија Демократска десница
Политичка партија: Политичка партија Демократска десница
Изборна единица: 5
Реден број: 4

Родена во 19 г., во . Живее во Битола.

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми
Facebook/fan page 

Извор на информации
Извор на фотографија
http://www.facebook.com/angelka.v.ristevska?sk=info (27.05.2011)

Pin It