Анета Гигова

Aneta_Gigova_1Анета Гигова
Листа на кандидати на пратеници: Политичка партија Демократска десница
Политичка партија: Политичка партија Демократска десница
Изборна единица: 4
Реден број: 4

Родена во 19 г., во . Живее во.

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми
Facebook/fan page 

Извор на информации
Извор на фотографија
http://mk-mk.facebook.com/Aneta.Gigova?sk=wall (27.05.2011)

Pin It