Игор Димески

igor_dimeskiИгор Димески
Листа на кандидати на пратеници: Социјалдемократска унија - СДУ
Политичка партија: Социјалдемократска унија - СДУ
Изборна единица: 4
Реден број: 1

Роден во 19 г., во . Живее во.

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации
Потпретседател на СДУ

Социјални медиуми


Извор на информации
Извор на фотографија
http://www.sdu.org.mk/parlamenarni-izbori-2011/izborna-edinica-4 (26.05.2011)

Pin It