Владимир Кочовски

195432_100001914952673_1183186_nВладимир Кочовски
Листа на кандидати на пратеници: Партија на Обединети демократи за Македонија - ПОДЕМ
Политичка партија: Партија на Обединети демократи за Македонија - ПОДЕМ
Изборна единица: 1
Реден број:1

Роден во 19 г., во . Живее во.

Образование

Професионална кариера
Поранешен директор на ЈП „Улици и патишта" и на Државниот пазарен инспекторат

Партиски функции
Член на Извршен одбор на Подем 

Членства во организации

Социјални медиуми
Facebook/profile 

Извор на информации
http://daily.mk/Sitel/podem-gi-soopshti-nositelite-na-izbornite-listi/715835 (26.05.2011)
Извор на фотографија
http://www.facebook.com/people/%D0%92%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80-%D0%9A%D0%BE%D1%87%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8/100001914952673 (26.05.2011)

Pin It