Шабан Османоски

Шабан Османоски
Листа на кандидати на пратеници: Обединети за Македонија (ОМ)
Политичка партија: Обединети за Македонија (ОМ)
Изборна единица: 6
Реден број: 5

Роден во 19 г., во . Живее во Велебрдо, Маврово и Ростуше.

Образование

Професионална кариера
Бизнисмен, градежник

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
http://www.obedinetizamakedonija.mk/_izborni_edinici/izborna_edinica_6.html (25.05.2011)
Извор на фотографија

Pin It