Ангелина Илоска

Ангелина Илоска
Листа на кандидати на пратеници: Обединети за Македонија (ОМ)
Политичка партија: Обединети за Македонија (ОМ)
Изборна единица: 5
Реден број: 5

Родена во 19 г., во . Живее во Охрид.

Образование
Дипломиран менаџер од областа на туризмот и угостителството

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
http://www.obedinetizamakedonija.mk/_izborni_edinici/izborna_edinica_5.html (25.05.2011)
Извор на фотографија

Pin It