Наум Мицев

Наум Мицев
Листа на кандидати на пратеници: Обединети за Македонија (ОМ)
Политичка партија: Обединети за Македонија (ОМ)
Изборна единица: 4
Реден број: 5

Роден во 19 г., во . Живее во с.Удово, Валандово.

Образование

Професионална кариера
Член на претседателство, координатор на регион 4

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
http://www.obedinetizamakedonija.mk/_izborni_edinici/izborna_edinica_4.html (25.05.2011)
Извор на фотографија

Pin It