Борче Давков

Борче Давков
Листа на кандидати на пратеници: Обединети за Македонија (ОМ)
Политичка партија: Обединети за Македонија (ОМ)
Изборна единица: 3
Реден број: 4

Роден во 19 г., во . Живее во Штип.

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации
Претседател на О.О. Штип

Социјални медиуми

Извор на информации
http://www.obedinetizamakedonija.mk/_izborni_edinici/izborna_edinica_3.html (25.05.2011)
Извор на фотографија

Pin It