Горан Невеновски

Goran_NevenovskiГоран Невеновски
Листа на кандидати на пратеници: ВМРО – Народна партија (ВМРО-НП)
Политичка партија: ВМРО – Народна партија (ВМРО-НП)
Изборна единица: 5
Реден број: 4

Роден во 1962 г., во Битола . Живее во Битола.

Образование
Правен факултет

Професионална кариера
Пратеник во Собрание на Р.М

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
http://www.sobranie.mk/default.asp?ItemID=6C33FEF331A65F4C97CE005AA10ED7F2 (24.05.2011)
Извор на фотографија
http://www.sobranie.mk/default.asp?ItemID=6C33FEF331A65F4C97CE005AA10ED7F2 (24.05.2011)

Pin It