Александар Харбов

Александар Харбов
Листа на кандидати на пратеници: ВМРО – Народна партија (ВМРО-НП)
Политичка партија: ВМРО – Народна партија (ВМРО-НП)
Изборна единица: 1
Реден број: 4

Роден во г., во . Живее во.

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
Извор на фотографија
http://mk-mk.facebook.com/people/Aleksandar-Harbov/1038175316#!/people/Aleksandar-Harbov/1038175316?sk=info (24.05.2011)

Pin It