Светлана Велеска

Светлана Велеска
Листа на кандидати на пратеници: ВМРО – Народна партија (ВМРО-НП)
Политичка партија: ВМРО – Народна партија (ВМРО-НП)
Изборна единица: 4
Реден број: 3

Роденa во г., во . Живее во Прилеп.

Образование
Дипломиран социолог

Професионална кариера
Центар за социјални работи - Прилеп

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
http://www.prilep.gov.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=161&Itemid=281 (24.05.2011)
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002437450986#!/profile.php?id=100002437450986&sk=info (24.05.2011)
Извор на фотографија

Pin It