Зоран Костовски

Zoran_KostovskiЗоран Костовски
Листа на кандидати на пратеници: ВМРО – Народна партија (ВМРО-НП)
Политичка партија: ВМРО – Народна партија (ВМРО-НП)
Изборна единица: 3
Реден број: 3

Роден во г., во . Живее во.

Образование

Професионална кариера

Партиски функции
Член на советот на Општина Штип од редовите на ВМРО-Народна партија


Членства во организации

Социјални медиуми


Извор на информации
http://www.facebook.com/pages/%D0%97%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D0%9A%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8/112320635486692#!/pages/%D0%97%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D0%9A%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8/112320635486692?sk=wall (24.05.2011)
Извор на фотографија
http://mk-mk.facebook.com/people/Zoran-Kostovski/1175421351 (24.05.2011)

Pin It