Елизабета Симоновска

_Елизабета Симоновска
Листа на кандидати на пратеници: ВМРО – Народна партија (ВМРО-НП)
Политичка партија: ВМРО – Народна партија (ВМРО-НП)
Изборна единица: 2
Реден број: 3

Роден во г., во . Живее во.

Образование

Професионална кариера

Партиски функции
Претседател на ОК во Куманово на ВМРО-НП

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
http://www.forum.kotle.ca/printthread.php?tid=993&page=2 (24.05.2011)
Извор на фотографија
http://www.forum.kotle.ca/printthread.php?tid=993&page=2 (24.05.2011)

Pin It