Душко Алексовски

Душко Алексовски
Листа на кандидати на пратеници: Политичка партија – Достоинство - ППД
Политичка партија: Политичка партија – Достоинство - ППД
Изборна единица: 3
Реден број: 5

Роден во 19 г., во. Живее во.

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
Извор на фотографија

Pin It