Дијана Јовановска

Дијана Јовановска
Листа на кандидати на пратеници: Политичка партија – Достоинство - ППД
Политичка партија: Политичка партија – Достоинство - ППД
Изборна единица: 5
Реден број: 3

Роденa во 19 г., во. Живее во.

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
Извор на фотографија

Pin It