Ердоган Сарач

Ердоган Сарач
Листа на кандидати на пратеници: Коалиција СДСМ
Политичка партија:  Социјалдемократски сојуз на Македонија (СДСМ)
Изборна единица: 5    
Реден број: 5

Роден во   г., во Скопје. Живее во Скопје.

Образование
 
Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
Извор на фотографија

Pin It