Весна Бендевска

Vesna_BendevskaВесна Бендевска
Листа на кандидати на пратеници: Коалиција СДСМ
Политичка партија: Социјалдемократски сојуз на Македонија (СДСМ)
Изборна единица: 5
Реден број: 3

Родена во 1963 г., во Скопје. Живее во Скопје.

Образование
Дипломиран психолог


Професионална кариера
Пратеник во Собранието на Р.М 2008-2012

Партиски функции
Член на СДСМ

Членства во организации


Социјални медиуми
Facebook/profile

Извор на информации
http://www.sobranie.mk/default.asp?ItemID=0B39181E13E999448C5E91E9215E8ED0 (20.05.2011)
Извор на фотографија
http://www.sobranie.mk/default.asp?ItemID=0B39181E13E999448C5E91E9215E8ED0 (20.05.2011)

Pin It