Ленче Николовска

Ленче Николовска
Листа на кандидати на пратеници: Коалиција СДСМ
Политичка партија: Социјалдемократски сојуз на Македонија (СДСМ)
Изборна единица: 4
Реден број: 3

Родена во г., во Скопје. Живее во Скопје.

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации


Социјални медиуми

Извор на информации
Извор на фотографија
Pin It