Гордан Георгиев

Gordan_GeorgievГордан Георгиев
Листа на кандидати на пратеници: Коалиција СДСМ
Политичка партија: Социјалдемократски сојуз на Македонија (СДСМ)
Изборна единица: 1
Реден број: 3

Роден во 1978 г., во Скопје. Живее во Скопје.

Образование

  • Магистерски студии по Европски студии на Кралскиот колеџ во Лондон
  • Дипломирано и магистрирано на политички науки и меѓународни односи на Институтот за политички науки во Париз


Професионална кариера


Партиски функции
Потпретседател на СДСМ

Членства во организации

Социјални медиуми


Извор на информации
http://sdsm-delcevo.mk/programski-opredelbi-na-sdsm/potpretsedateli/gordan-georgiev.html (20.05.2011)
Извор на фотографија
http://www.sdsm.org.mk/Default.aspx?mId=50&lId=1 (20.05.2011)

Pin It