Наџи Џелили

Наџи Џелили (Naxhi Xhelili)
Листа на кандидат на пратеници: НДП (RDK)
Политичка партија: Национална демократска преродба
Изборна единица: 6       
Реден број : 5

Роден во г., во .  Живее во .

Образование

Професионална кариера
Секретар на општина Гостивар

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми
Facebook/Profile
Linkedin

Извор на информации

Извор на фотографија
http://www.facebook.com/media/set/?set=pa.1093056590 (20.05.2011)

Pin It