Фљамуре Демири Креци

Фламуре Демири Креци (Flamure Demiri Kreci)
Листа на кандидат на пратеници: НДП (RDK)
Политичка партија: Национална демократска преродба
Изборна единица: 6       
Реден број : 3

Роден во г., во .  Живее во Гостивар.

Образование

Професионална кариера
Учителка во ОУ „Гоце Делчев“ – Гостивар

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми
Facebook/Profile

Извор на информации

Извор на фотографија
http://en-gb.facebook.com/people/Flamure-Demiri-Kreci/100000695715939?sk=friends (20.05.2011)

Pin It