Урим Ферити

Урим Ферити (Urim Feriti)
Листа на кандидат на пратеници: НДП (RDK)
Политичка партија: Национална демократска преродба
Изборна единица: 5       
Реден број : 4

Роден во г., во .  Живее во .

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации

Извор на фотографија

Pin It