Арлинда Ибраими

Арлинда Ибраими (Arlinda Ibraimi)
Листа на кандидат на пратеници: НДП (RDK)
Политичка партија: Национална демократска преродба
Изборна единица: 5       
Реден број : 3

Роден во г., во .  Живее во .

Образование
Државен универзитет Тетово

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми
Facebook/Profile

Извор на информации
http://sq-al.facebook.com/people/Arlinda-Ibraimi/100001239922476?sk=info (20.05.2011)

Извор на фотографија

Pin It