Џемаил Неџипи

Џемаил Неџипи (Xhemail Nexhipi)
Листа на кандидат на пратеници: НДП (RDK)
Политичка партија: Национална демократска преродба
Изборна единица: 2       
Реден број : 4

Роден во г., во .  Живее во .

Образование
Завршил економија на ФОН универзитетот

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми
Facebook/Profile

Извор на информации

Извор на фотографија
http://sq-al.facebook.com/people/Xhemail-Nexhipi/1225806855 (20.05.2011)

Pin It