Јасмин Латифовиќ

Јасмин Латифовиќ (Jasmin Latifoviq)
Листа на кандидати на пратеници: НД (DR)
Политичка партија:  Нова демократија
Изборна единица: 1       
Реден број : 5

Роден во г., во .  Живее во .

Образование

Професионална кариера
Вработен во комуникациски центар на А1

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми
Facebook/Profile

Извор на информации

Извор на фотографија

Pin It