Ардита Јашари

Ардита Јашари (Ardita Jashari)
Листа на кандидати на пратеници: НД (DR)
Политичка партија:  Нова демократија
Изборна единица: 1       
Реден број : 3

Родена во г., во .  Живее во .

Образование

Професионална кариера

Партиски функции
Член на Управниот одбор на НД

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации

Извор на фотографија

Pin It