Фатмир Имероски

Fatmir_ImerovskiФатмир Имероски
Листа на кандидати на пратеници: Коалиција ВМРО-ДПМНЕ
Политичка партија:  ВМРО-ДПМНЕ
Изборна единица: 6    
Реден број : 5

Роден во  г., во.  Живее во Дебар.

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации
Претседател на ОК Дебар

Социјални медиуми


Извор на информации
http://vmro-dpmne.mk/mk/zapis.asp?id=2751 (20.05.2011)
Извор на фотографија
http://www.facebook.com/group.php?gid=67886668614&v=wall#!/group.php?gid=67886668614&v=wall (20.05.2011)

Pin It