Славе Гошев

Slave_GosevСлаве Гошев
Листа на кандидати на пратеници: Коалиција ВМРО-ДПМНЕ
Политичка партија:  ВМРО-ДПМНЕ
Изборна единица: 4        
Реден број : 5

Роден во  1977 г., во Струмица.  Живее во Струмица.

Образование
УКИМ

Професионална кариера
Претседател на Сојуз на студенти на Технолошки факултет  1999-2001

Партиски функции

  • Претседател на ОК ВМРО-ДПМНЕ Струмица 2010 година
  • Претседател на 7 МК 2007 година
  • Претседател на УМС на ОК ВМРО-ДПМНЕ Струмица 2003 година
  • Технички секретар на ОК ВМРО-ДПМНЕ Струмица  2002 година


Членства во организации

Социјални медиуми
Facebook/fan page

Извор на информации
http://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%9B%D0%90%D0%92%D0%95-%D0%93%D0%9E%D0%A8%D0%95%D0%92/136774256375555?sk=info (19.05.2011)
Извор на фотографија
http://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%9B%D0%90%D0%92%D0%95-%D0%93%D0%9E%D0%A8%D0%95%D0%92/136774256375555?sk=info (19.05.2011)

Pin It