Илија Димовски

Ilija_DimovskiИлија Димовски
Листа на кандидати на пратеници: Коалиција ВМРО-ДПМНЕ
Политичка партија:  ВМРО-ДПМНЕ
Изборна единица: 3    
Реден број : 5

Роден во  1980 г., во Велес.  Живее во Велес.

Образование
Aпсолвент на Правниот факултет во Скопје

Професионална кариера
Пратеник во Собранието на Р.М 2006-2008, 2008-2012

Партиски функции
Член на ВМРО-ДПМНЕ

Членства во организации

Социјални медиуми


Извор на информации
http://www.sobranie.mk/?ItemID=DC149A637450A34682AA42C36931C086 (19.05.2011)
Извор на фотографија
http://www.sobranie.mk/?ItemID=DC149A637450A34682AA42C36931C086 (19.05.2011)

Pin It