Александар Николоски

Aleksandar_NikoloskiАлександар Николоски
Листа на кандидати на пратеници: Коалиција ВМРО-ДПМНЕ
Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ
Изборна единица: 5
Реден број : 4

Роден во 1984 г., во Охрид. Живее во.

Образование
Дипломиран политиколог на Правен факултет „Јустинијан Први"- Скопје, отсек политички науки

Професионална кариера
Пратеник во Собрание на Р.М 2006-2008, 2008-2012

Партиски функции
Член на ВМРО-ДПМНЕ

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
http://www.sobranie.mk/default.asp?ItemID=3BE2C1D393E4D84099E176559B249242 (19.05.2011)
Извор на фотографија
http://www.sobranie.mk/default.asp?ItemID=3BE2C1D393E4D84099E176559B249242 (19.05.2011)

Pin It