Владимир Пешевски

vladimir_pesevskiВладимир Пешевски
Листа на кандидати на пратеници: Коалиција ВМРО-ДПМНЕ
Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ
Изборна единица: 3
Реден број : 4

Роден во 1970 г., во. Живее во.

Образование

  • Магистратура по деловна администрација на Универзитетот од Шефилд, Англија – програма на City College во Солун 2001
  • Магистерски студии на Електротехнички факултет во Скопје, во подготовка на магистерска теза
  • Дипломира на Електротехнички факултет во Скопје, Универзитет Св. Кирил и Методиj, на насока енергетика 1993


Професионална кариера


Партиски функции

Членства во организации


Социјални медиуми
Facebook/fan page 

Извор на информации
http://www.vlada.mk/?q=node/3430 (19.05.2011)
Извор на фотографија
http://www.vlada.mk/?q=node/3430 (19.05.2011)

Pin It