Силвана Бонева

 

Силвана Бонева

Листа на кандидати на пратеници: Коалиција ВМРО-ДПМНЕ

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ

Изборна единица: 4

Реден број : 3

 

Роденa во 1959 г., во Струмица.  Живее во Струмица.

 

Образование

Вишо образование, 1 степен на Правен факултет

 

Професионална кариера

  • Пратеник во Собрание на Р.М 2002-2006, 2006-2008
  • Директор на Работничкиот универзитет во Струмица
  • Член на Советот на Општина Струмица

 

Партиски функции

  • Координатор на пратеничката група ВМРО-ДПМНЕ
  • Претседател на ОК на УЖ на ВМРО-ДПМНЕ за Струмица
  • Потпретседател на Републичката конференција на ЈЖ на ВМРО-ДПМНЕ

 

Членства во организации

 

Социјални медиуми

 

Извор на информации

http://www.sobranie.mk/default-mk.asp?ItemID=9E160B443C2D594DADE5E9F8A5F896E5 (19.05.2011)

Извор на фотографија

http://www.sobranie.mk/default-mk.asp?ItemID=9E160B443C2D594DADE5E9F8A5F896E5 (19.05.2011)

 

Pin It