Јордан Пачков

 

Јордан Пачков

Листа на кандидати на пратеници: Коалиција ВМРО-ДПМНЕ

Политичка партија:  ВМРО-ДПМНЕ

Изборна единица: 2

Реден број : 3

 

Роден во  1949 г., во Куманово.  Живее во Куманово.

 

Образование

  • Tитула примариус 2008
  • Дипломира во Белград на Меѓународната школа за традиционална кинеска медицина – Отсек Акупунктура со моксибустија при Европскиот центар на Универзитетот за мир и развој под покровителство на Обединетите нации , во калсата на Проф.др.Антоние Скоклев.
  • Специјализира Физикална медицина и рехабилитација
  • Дипломира на Медицинскиот факултет во Скопје

 

Професионална кариера

  • Член е на Советот на Општина Куманово од редовите на ВМРО ДПМНЕ
  • Специјалист физијатер и началник на Работната единица во одделот за Физикална медицина и рехабилитација во кумановската општа болница

 

Партиски функции

 

Членства во организации

Претседател на Здружение на физијатрите на Република Македонија 2003

 

Социјални медиуми

 

Извор на информации

http://www.kumanovo.gov.mk/1035-2/ (19.05.2011)

Извор на фотографија

 

Pin It