Изет Зеќири

Изет Зеќири (Izet Zeqiri)
Листа на кандидати на пратеници: НДП (RDK)
Политичка партија:  Национална демократска преродба
http://www.rdk.org.mk
Изборна единица: 6       
Реден број : 2

Роден во г., во .  Живее во .

Образование

 

Професионална кариера
Декан на Факултетот за бизнис администрација, УЈИЕ – Тетово од 2008 г.

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми
Facebook/Profile

Извор на информации
http://www.seeu.edu.mk/mk/~izet-zeqiri (18.05.2011)

Извор на фотографија
http://www.facebook.com/people/Izet-Zeqiri/1550913280?sk=info (18.05.2011)

Pin It